L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 2 d’octubre del 2023

L'encontre de les corals Marinyén i Santa Cecília de Moixent: crònica i vídeos de les actuacions



Les corals Santa Cecília de Moixent i la coral Marinyén de Tavernes realitzaren ahir un encontre dins de la Campanya de Concerts d'Intercanvis Musicals que patrocina la Generalitat Valenciana. La visita de la coral moixentina era la devolució de la visita que la vallera havia efectuat el dia anterior, amb una actuació  a l'Auditori de Moixent en la que era la primera part de l'intercanvi. 

 

L'encontre va tindre lloc a la Casa de la Cultura i va actuar primer la coral Santa Cecília de Moixent dirigida per Rafael Giner Saez amb el repertori següent: Un viejo amor (Esparza), Al menos una vez (J.L.Blasco), Sin un amor (Oliveira), La reina  del placer (Alain Langrée) Ven a mi (Rey Riveiro), La trompa i fil (Popular valenciana).

 

  La trompa i fil

Es va projectar un fragment de l'actuació de la coral i la banda durant les festes. El cor dels esclaus jueus “Va, pensiero, sull’ali dorate”, de la ópera “Nabucco” de Giussepe Verdi va sonar amb la cara de sorpresa de tothom. És una part del vídeo de l'actuació memorable que feren conjuntament les dues agrupacions.



 

Canta la mare
 
Contigo en la distancia

 

La Coral Marinyén, dirigida per Fran Lledó, va interpretar: Sensenina (cançó zulú), Canta la mare (Chover), Contigo en la distancia (Portillo), El reloj (Roberto Cantoral), L'amo de son carabassa (popular de Menorca, Alleluia (Leonard Cohen).

 


 

  L'amo de son carabassa
 
 

Alleluia

 

Com a cant comú les corals interpretaren Benedicat Vobis  de Haendel. 

 

 Benedicat Vobis