L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimecres, 25 d’octubre del 2023

L'Ajuntament, a través de la regidoria de Serveis Públics, executa tasques de millora al Cementeri

 

 "La regidoria de Serveis Públics a més de gestionar tota la problemàtica del cementeri en aquests dies, en horaris i normes de visites, també ha efectuat un treball de pintura i neteja amb motiu del dia de Tots Sants" ens comentava el regidor responsable, José Enrique Cuñat, de Compromís.

 

 

"En uns dies tan especials, i que tots ens recordem dels nostres familiars difunts, amb la vista al cementeri, la nostra preocupació és que els familiars es troben un cementeri amb les millors condicions, que tot estiga a punt, que done goig" indicava. I per aconseguir-ho, a més de les tasques habituals de neteja i manteniment de tot l'any, així com la reposició d'elements que ajuden a les famílies, cas de les escales i contenidors, la brigada municipal i treballadors del cementeri han procedit a efectuar tasques de pintura, entre altres, tal com es veu a les fotografies.