L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

diumenge, 22 d’octubre del 2023

Els usuaris de l'aparcament municipal ja poden pagar el servei amb targeta

 
 
L’Ajuntament de Tavernes ha modernitzat el servei  de pagament de l’aparcament del pàrquing del passeig del País Valencià, cosa que ja es pot fer amb targeta gràcies a la instal·lació d'un terminal de punt de venda (TPV).
 
“És una millora important per als veïns i veïnes i una opció còmoda que cobreix la demanda, sobretot de la gent jove que gasta el pàrquing. A partir d'ara no caldrà dur monedes per pagar, ens adaptem a les noves tecnologies per a un millor funcionament de tots els serveis municipals, fer-los més eficients i moderns”, ha manifestat el regidor de Compromís José Enrique Cuñat, responsable de Serveis Públics. 
 

 
 Per tant, els usuaris gaudiran de la comoditat de pagar l’estacionament amb targeta mitjançant el TPV, la qual cosa farà el procés de pagament més fàcil i eficient. Una millora que s'uneix a uns preus que el govern de Compromís va marcar en passades legislatures i que com recordava el mateix Cuñat són molt barats i només per un euro hi poden estacionar el vehicle fins a 3 hores i només 3 euros per un dia.

També la Casa de la Cultura gaudeix d'aquest sistema de pagament des del passat cap de setmana i els espectador ja poden pagar les entrades als espectacles que es programen mitjançant el terminal TPV.