L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dimarts, 24 d’octubre del 2023

INFORMACIÓ: Horari especial del Cementeri amb motiu de l'1 de novembre, dia de Tots Sants


El pròxim dimecres serà el primer dia del mes de novembre i celebrarem un any més la festivitat del dia de Tots Sants, data en què tradicionalment tothom recorda els familiars i amics difunts i on la tradició mana de visitar les tombes al cementeri i posar-hi flors.

L’Ajuntament de Tavernes ha donat a conéixer l'horari especial que regirà des del dilluns, dia 30 d'o9ctubre, fins al dijous 2 de novembre ( dia d'ànimes):
 
- Dilluns 30 d'octubre, de les 8 del matí fins les 9 de la nit, horari continuat
- Dimarts 31 octubre, amb horari especial de les de 8 del matí a 12 de la nit , horari continuat
- Dimecres 1 de novembre, de les 8 del matí a 9 de la nit, horari continuat
- Dijous, 2 de novembre, de les 8 del matí fins a les 6:30 de la vesprada. La missa dels difunts serà al cementeri a les 10'30 hores del matí.
 
 

 
Normes especials
 
Com anys anteriors, es recorda que l'ornamentació floral ha d'anar arreglada des de casa, no es pode arreglar flors en el cementeri. També per tal de facilitar el treball a les floristeries, supervisat pels conserges, es permetrà  l'entrada dels vehicles d'aquest sector fina a les 12 hores del matí i de vesprada a partir de les 19 hores el dia 30 d'octubre  i a partir de les 20 hores el dia 31 d'octubre.
 
I per la nostra banda aconsellem anar amb prou temps i sense presses a arreglar tombes i nínxols de familiars, sobre tot els que s'acosten amb vehicle perquè tots no poden estacionar a l'entrada.