L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

divendres, 20 d’octubre del 2023

El taller d'ocupació "Millorem Tavernes VI" es desenvoluparà el 2024 amb una subvenció de 805.000 euros de Labora

 

 

Una subvencion de Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, facilitara la posada per sisena vegada consecutiva durant el 2024 del taller d'ocupació “Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna VI” amb contractació de 30 persones desocupades durant un any.

Els persones interessades a formar part del nou taller, que iniciarà les activitats a finals de desembre,
es poden posar en contacte amb el Departament de Foment Local en l'edifici del Braç Treballador o en els punts Labora. La regidoria de Foment Local ha aconseguit una subvenció de Labora de 805.600 euros, que l'ajuntament completarà amb 50.000 euros de fons propis. 

 

 



Seguint la línia dels anteriors “Millorem l’entorn de Tavernes” el taller gaudirà d'un programa mixt, ocupació i formació teòrica i pràctica, amb l'objectiu d'oferir ocupació a persones desocupades majors de 18 anys i facilitar la seua inserció laboral. La duració serà 12 mesos (un any natural) amb formació i treball que permet obtenir el certificat de professionalitat corresponent a cadascuna de les especialitats del taller.

L'alumnat de “Millorem l’entorn de Tavernes VI" és distribuirà en tres especialitats, 10 alumnes per cadascuna amb els seus corresponents tutors-professors, que centraren les activitats en jardineria i manteniment de zones verdes; conservació, millora de muntanyes i repoblació forestal i obra i pintura decorativa en construccions.