L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 23 de setembre del 2022

Millora del proveïment d'aigua i les voreres en un tram del carrer Calvari


Tavernes... sempre en positiu.
 
Les obres de millora del servei d'aigua potable i millora de les voreres en el tram del carrer Calvari  entre els carrers Mare de Déu del Desemparats i Pintor Sorolla, avancen a bon ritme i molt prompte el veïnat podrà gaudir d'un bon servei.
 
El regidor d'Urbanisme i Obres, Josep Llàcer, de Compromís ha assenyalat que les obres han estat adjudicades a l'empresa local "Grau Pascual" i que s'emmarquen dins del compliment dels objectius de l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible de Tavernes. 
 

 
 
Mentre han durat les obres s'ha hagut de proveir de servei d'aigua potable a les cases, per a la qual cosa s'ha construït una canonada provisional penjada a uns metres d'alçada de la façana, d'on pengen les entrades individuals de les cases per tindre servei mentre duren les obres. 
 
 
 
Aquestes obres contemplen la substitució de les antigues canalitzacions existents per altres més modernes i que evitaran pèrdues d'aigua en la xarxa, a més d'eliminar materials obsolets i corregiran deficiències de pressió en la xarxa. Les voreres es modifiquen de manera que es milloren les  condicions  d’accessibilitat i quan tot estiga llest s'instal·larà la nova senyalització horitzontal i vertical en vies públiques. 

Un factor molt important pel que afecta a la salut pública és el desmuntatge de  tota la canalització  soterrada  feta amb tubs  de  fibrociment  de  fins  a  20 cm de diàmetre, una tasca que ha realitzat el personal autoritzat de "Grau Pascual. Els tubs són substituïts per uns altres adequats a la sanitat i segons la normativa actual. I com a complement, es realitzara una  preinstal·lació de  xarxa telefònica.

 

Elaboració pròpia, les dades d'execució obtingudes de la licitació de la PCSP