L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.699
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.775

dissabte, 24 de setembre del 2022

Una inversió de 16 milions per a l'IES Jaume II el Just i el CEIP Sant MiquelEls regidors Josep Llàcer i Fina Vercher, ambdós de Compromís i responsables respectivament d'Obres i Urbanisme i d'Educació,  han assenyalat que “el treball de l’Ajuntament i la planificació consensuada amb la Conselleria permetrà iniciar el pròxim any les obres de les dos actuacions de major magnitud del Pla Edificant, amb el qual millorarem els centres educatius del municipi, dotant-los de nous serveis i garantint aules dignes a tota la comunitat educativa de Tavernes”.
 
Aquestes manifestacions han estat fetes després que els dos regidors d’Obres Públiques, acompanyats dels tècnics municipals s’hagen reunit amb els tècnics de la Conselleria d’Educació per a planificar les obres de construcció del nou IES Jaume II el Just i la remodelació i ampliació del CEIP Sant Miquel, unes obres que començaran amb l’inici del pròxim curs escolar.
 
Les actuacions emmarcades dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació comporten una inversió de més de 16 milions d’euros. La construcció del nou IES Jaume II el Just tindrà una inversió de 11.500.571,91 euros, mentre que en l’ampliació, remodelació i unificació del CEIP Sant Miquel s’invertiran 4.544.810,33 euros, finançats íntegrament per la Conselleria.
 
 
 
 
Reafirmar la planificació aprovada el passat desembre
 
 Els regidors de Compromís, en nom de l’Ajuntament de Tavernes, i la Conselleria d’Educació han refermat la planificació acordada el passat mes de desembre: l’alumnat començarà ja el pròxim setembre el curs 2023-2024 en les aules prefabricades, perquè al mateix temps puguen donar inici les obres de millora en els dos centres educatius.
 
 

La Conselleria es farà càrrec de la inversió en el lloguer i muntatge de les instal·lacions prefabricades, mentre que l’Ajuntament prepararà en els pròxims mesos els terrenys municipals sobre els quals s’alçaran els centres provisionals, així com totes les connexions dels serveis que es necessiten (llum, aigua, telèfon…). L’Ajuntament ja ha finalitzat els estudis geotècnics en els dos centres i està preparant els plecs de condicions per a licitar la redacció dels projectes de construcció.
 
Elaboració pròpia a partir de la nota municipal