L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.029
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 11.762

divendres, 2 de setembre del 2022

La Policia Local disposarà en uns mesos de nous vehicles per millorar el servei

 

La regidoria de Seguretat Ciutadana que dirigeix el regidor Josep Llacer ha donat a conèixer l’oferta de contractació, en règim de lloguer sense opció de compra, de 2 vehicles tot terreny per a la Policia Local, en 4 períodes anuals i càrrecs mensuals. Els vehicles seran nous, del model més recent i amb un quilometratge a contractar de 60.000 km any per vehicles. El lliurament a l'Ajuntament serà en 4 mesos a partir de la firma del contracte.

Les condicions del lloguer indica que l’arrendament, a més de les gestions de compra, entrega, matriculació i ITV per compte de l'adjudicatari, comprendrà el manteniment, tramitació i reparació integral dels vehicles, entre ells el canvi de pneumàtics cada 30.000 Km. o quan el seu estat ho requeresca, a més de tot el referent a reparacions, canvis de peces, etc. que s’han de fer a tallers de Tavernes o a un màxim de 25 km. També hi ha un apartat en les condicions d’assegurança i immobilitat dels vehicles.

 

El valor estimat del contracte és de 105.600 euros total, sense impostos, i les ofertes es poden presentar fins el dia 16 de l’actual setembre.  Per a una major informació, les empreses interessades poden consultar els plecs en la Plataforma de Contractes del Sector Públic.  

 

Elaboració pròpia a partir de la PCSP