L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de setembre del 2022

El Centre Ocupacional Valldigna ha organitzat avui un partit d'exhibició de ColpBol


El Centre Ocupacional la Valldigna, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, seguint el costum de fa uns anys ha organitzat dins dels actes de les Festes del Poble un partit exhibició de ColpBol en el pavelló Carles Pellicer a les 12 de migdia. Un partit d'exhibició que ha comptat amb la presència de l'alcalde, Sergi González, i autoritats locals, així com molts familiars dels alumnes del centre ocupacional i públic en general.

 

Els jugadors han estat obsequiats al final del partit amb una medalla commemorativa i posteriorment l'Ajuntament els ha oferit un refrigeri en la pista del trinquet ubicat en el complex poliesportiu valler.

 

El Colpbol és una modalitat esportiva de caràcter innovador i integrador, que presenta un gran valor educatiu i formatiu, d'ací el seu ús per l'alumnat del Centre Ocupacional. És un joc col·lectiu que fomenta la participació de tots els jugadors, amb independència del seu nivell físicomotor i les seues condicions físiques, sense importar les diferències individuals. Es demana sempre una gran col·laboració col·lectiva i comunicativa, de manera que el gol siga un resultat col·lectiu, del joc d’equip.

 Elaboració pròpia