L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 27 de setembre del 2022

L'Alumnat del Taller d'Ocupació millora la jardineria i pintura del CEM Mestre Arnau

 

L’alumnat de les dues especialitats de Jardineria i d’Obra/Pintura del Taller d’ocupació "Millorem Tavernes IV" continua treballant i completant la tasca en el Centre Autoritzat d'Ensenyament Musical "Mestre Arnau". Després del treball a l'interior de l'edifici, ara ha tocat el torn dels jardiners, a l’exterior, amb treballs de condicionament del jardí perimetral exterior i els pintors, a l’interior, pintant reixes i baranes.

 

Tal com vam informar, l'alumnat de l’especialitat d’Obra/Pintura del Taller d’ocupació havia iniciat els treballs de pintura a l’escola de música CEM Mestre Arnau aquest estiu i entre les tasques d'aquest període estival  hi ha la pintada general de l'edifici (zones comuns de l'escola, aules de les classes de música, amb reparació de desconxats i pintura) i posteriori eliminar goteres, per continuar darrerament amb la pintada de les baranes metàl·liques de les escales i espais de subjecció de les mateixes.

 

 

El Taller d’ocupació "Millorem Tavernes IV",  que depén de  l'àrea de Foment dirigida pel regidor de Compromís Josep Llàcer, efectua treballs de millora d'espais de la ciutat i del terme municipal, així com dels edificis públics (recordem la pintura i millora de centres escolars duta a cap aquest estiu) dins del treball de pràctiques complementàries a l¡ensenyament que reben. Són un total de 30 veïns i veïnes els que estan contractats durant un any, dirigits per 6 professionals que formen part del personal directiu, docent especialitzat i auxiliar del taller d’ocupació, gracies a les gestions de la regidoria que va aconseguir del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, una subvenció de 724.075 euros, complementada amb 40.000 euros de fons municipals per a a dur endavant la quarta edició del taller. 

 

 Elaboració pròpia  a partir del web del Taller d'Ocupació