L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 10 de setembre del 2022

"Més Compromís" celebra les Festes del Poble amb un sopar de germanor al passeig del País Valencià

 

"Més Compromís" va festejar ahir l'entrada en la setmana de Festes del Pobles amb un sopar de germanor en el Passeig del País Valencià que va reunir sobre les 90 persones entre militants, simpatitzants i joves de la formació nacionalista. 



L'acte era també era també el primer que públic que celebrava "Més Compromis" i va servir com a presentació informal al col·lectiu valler del futur candidat a l'alcaldia Josep Llácer, el qual va estar recolzat per Enric Morera, president de les Corts Valencianes, Joan Baldoví, diputat i possible candidat a la Generalitat, David González, director general d'Estadística de la Generalitat, Rosana Segui directora general de Consum, la  diputada Nathalie Torres i la secretaria comarcal Jacinta Rubio.

 


 

Una nit per a departir, comentar i parlar de política local davant l'entrada del nou curs polític en el qual els partits polítics s'hauran d'enfrontar a dos reptes molt importants: les eleccions locals i autonòmiques que seran possiblement el 28 de maig del 2023. 

Elaboració pròpia