L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.430
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 28.945

divendres, 16 de setembre del 2022

Els vallerets i valleretes celebraren ahir el seu "Ball de Disfresses" amb bona participació i gran animació

 
 
Ahir va tindre lloc  el "Ball de Disfresses" infantil a la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes, amb una gran animació general i molt bona participació dels vallerets i de les valleretes i gran presència dels pares en la festa.
 


 
La festa va estar amenitzada per les cançons i actuacions dels components del grup "La Factoria dels Sons" amb l'espectacle "Un munt de cançons", que va distraure, divertir i fer ballar els menuts i menudes. Un any més, els més menuts i més menudes van gaudir d'una festa específica, on cal destacar i valorar la gran varietat de disfresses que portaven així com l'expressió d'alegria dels seus rostres.
 
 
 
 
 
També hi va participar la secció infantil dels "Grups de Balls Populars" que interpretaren diverses peces del seu repertori en la plaça una vegada acabada l'ofrena a la Mare de Déu de Lorda i el tradicional passacarrer per la ciutat.

 
 Elaboració pròpia