L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 29 de setembre del 2022

Ara sí: el cartell oficial i definitiu dels actes per al "9 d'Octubre", diada del País Valencià, i no el de la filtració no oficial d'ahir


L'Ajuntament de Tavernes ha donat a conéixer avui el cartell i programació oficial per als actes programats per al dia "9 d'Octubre", data que commemora i festeja la diada del País Valencià.

La publicació del cartell oficial per banda de l'Ajuntament representa pocs canvis respecte al que ahir es va filtrar en xarxes anunciant la programació. De fet, els canvis que hi ha són pocs, afegir "amateur" per a les partides de pilota del Club de Pilota, la inclusió de les inscripcions als tallers Bolomor i afegir les creus a la muntanya de les Creus i canviar fons.

El cartell que ara publiquem és ja el definitu i oficial, i conté actes culturals, festius i institucionals i bastant interessants per als dies al voltant del 9 d'octubre i eixe dia mateix.