L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 12 de setembre del 2022

Un tram del carrer Sant Roc guanyador del concurs de carrers engalanats "Festes del 2022"



El carrer Sant Roc, en el tram que va del número 236 al 270, ha estat el guanyador del concurs dels Carrers Engalanats de les festes 2022. El carrer presentava una ornamentació que tenia com a títol "Fira de Sant Roc" i com a guanyador ha obtingut el premi de 800 euros.
 
La relació completa de carrers engalanats i premis obtinguts és:

1.  Carrer Sant Roc (tram 236-270), amb “Fira de Sant Roc” 800 euros 
 
 
 
2.  Carrer la Barca, amb “D’un país molt llunyà…” 700 euros 
 


 
 3. Carrer Sant Benet, amb “I les llaunes?”  600 euros 
 


 
4. Carrer Dolors, amb “El Mar Dolors”  200 euros 
 


 
5. Carrer Sant Roc, amb “Port Infantil Sant Roc”: 200 euros
 


 
6. Carrer Buenos Aires, amb “El Rastro” 200 euros 
 


 
 Cal donar l'enhorabona a tots els carrers participants i felicitar-los per l'enginy demostrat en la decoració de carrers i pel bon ambient veïnal que demostren amb la tasca d'engalanar el carrer, i continuar aquesta tradició tan nostra de Festes del Poble.
 
 Basat en la informació del facebook municipal