L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 18 de setembre del 2022

"Trencadís Produccions" presenta "Viaje a Oz, el musical" en el Teatre Chapí de Villena


 
 "Trencadís Produccions", la companyia teatral resident a la nostra ciutat,  efectua la presentació oficial del seu nou espectacle "Viaje a Oz, el Musical" en roda de premsa que tindrà lloc en el vestíbul del Teatro Chapí de Villena el pròxim dimecres, dia 21.
 
L'acte comptarà amb la presència de Josep Mollà (productor i autor del text), Jose Tomàs Chàfer (productor i  director de l'espectacle, i els actors de "Viaje a Oz, el Musical", és a dir, Mary Porcar, Mamen Mengó, Adrián Romero, Arturo Sebastià y Àngel Crespo.

Amb aquest nou espectacle "Viaje a Oz, el musical", Trencadís fa una aposta decicida per una divertida versió actualitzada, en clau de teatre musical, del clàssic de Frank Baum. En paraules de Josep Mollà: “La fantasia, el color i la imaginació del títol original seran el punt de partida d'un viatge fascinant que se servirà de les inseguretats d'una xiqueta per apropar-la al somni que sempre ha desitjat i perseguit.
 
 
 
  “Viatge a Oz, el musical”  s’estrenarà a la Casa de la Cultura de la nostra ciutat en la versió en valencià el pròxim 30 d’octubre, després de l’entrena en castellà al Teatre Chapí de Villena, prevista uns dies abans. A més de Villena i Tavernes, la previsió de la companyia inicialment és dur l’espectacle al Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna, a l'Auditori Municipal d'Aielo de Malferit, al Gran Teatre de Xàtiva o al Teatre La Rambleta de València.
 
El dilluns, 11 de juliol, vam publicar en exclusiva una explicació del nou espectacle a càrrec del valler Josep Mollà, autor del text, i que pel seu interés us aconsellem de tornar a llegir, cosa que podeu fer clicant a l'enllaç següent: 

 
 
Elaboració pròpia a partir de la nota de premsa  remesa per Trencadís. El nostre agraïment.