L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 25 de setembre del 2022

Treball en pedra i terra per millorar l'entorn del Clot de la Font


L’alumnat de l’especialitat de Forestal del Taller d’ocupació "Millorem Tavernes IV" continua treballant per millorar l’entorn del Clot de la Font. L’alumnat  ha treballat aquestes passades setmanes a la zona d'ombria del Clot de la Font per tal d'obrir un faixa auxiliar i recuperar una antiga senda del paratge per tal de millorar l'accés i l'ús públic d’aquest indret.
 
Pedra, terra, treball forestal, tot plegat per l'aprenentatge d’un ofici per part de l’alumnat del taller i per una altra l'avantatge a tota la ciuatdania de la millora de l’entorn del paratge del Clot de la Font per poder gaudir tothom de la natura en aquest indret de Tavernes.
 
 
En aquest cas, una tasca important en tal que permet recuperar antigues sendes usades pels vallers i que amb el pas del temps estaven pràcticament desaparegudes i intransitables, a més de servir com a element de connexió amb altres senders que són usats pels excursionistes i que des del Clot de la Font faciliten, per exemple, l'anada al castell de Marinyén. 
 
 
 
Els treballs del Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes IV", depén de l'àrea de Foment que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llàcer, i entre els seus objectius, a més del formatiu i aprenentatge d'un ofici, hi ha la millora i posada en valor d'edificis i paratges del poble. És el cas, per exemple, d'aquesta actuació en el Clot de Font, un lloc molt apreciats per tots els veïns i veïnes de la Valldigna, amb independència de la localitat en que visquen i on conjuntament celebren el "Dia de la Sang" el segon dimecres de juliol. Segons la nota remesa pel Taller d'Ocupació i elaboració pròpia.
 
Elaboració pròpia a partir de la nota del Taller d'Ocupació