L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de setembre del 2022

Foment Local, que dirigeix Josep Llácer, aconsegueix més d'1 milió d'euros per a tallers d'ocupació


Les gestions de l'àrea de Foment Local, que dirigeix el regidor Josep Llàcer, de Compromís ha aconseguit dos noves subvencions, que superen el milió d'euros, per a posar en pràctica Tallers d'Ocupació per a gent desocupada de la nostra ciutat. 

Josep Llàcer, en confirmar aquesta subvenció, ha destacat que “de nou Tavernes ha aconseguit  dos subvencions importants en matèria d’ocupació que es destinen a formar i millorar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes desocupats". El regidor de Compromís ha assenyalat que des de l'àrea de Foment "seguirem treballant en aquesta línia perquè les dades d’inserció laboral al finalitzar els tallers són molt positives”

Les dues subvencions aconseguides per l'àrea de Foment de l'Ajuntament de Tavernes provenen de "Labora", del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, i amb aquestes dues subvencions de més del milió d’euros en total es podran contractar a  48 persones desocupades. Cal indicar que l’Ajuntament completarà el finançament dels tallers d’ocupació amb una aportació municipal de 65.000 euros. 

Acte de cloenda i lliurament de títols d'uns dels Tallers d'Ocupació

 Cinquena edició del taller "Millorem Tavernes"

La primera subvenció apuja a la quantitat de 754.063,20 euros i es destinarà a engegar la cinquena edició del taller d’ocupació"‘Millorem l’entorn de Tavernes", per a la qual cosa es contractaran 30 veïns i veïnes i 6 persones per a l’equip docent durant un any. 

‘Millorem l’entorn de Tavernes V’ constarà de tres itineraris diferenciats, amb 10 alumnes per cada especialitat: activitats auxiliars en vivers, jardins, jardineres i manteniment de zones verdes; activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes i repoblació forestal; i operacions auxiliars en acabats rígids i urbanització i pintura decorativa en construccions. 

 

Parc del Cambro, una de les obres dutes a cap per l'alumnat del Taller d'Ocupació


Una segona subvenció exclusiu per a la dona

I una altra bona noticia, que és novetat, és que el consistori també ha rebut una subvenció de 251.354 euros per a posar en marxa un taller exclusiu que facilitarà la formació i la inserció laboral de dones desocupades a través del taller d’ocupació "Millorem i creixem". Aquest taller permetrà la contractació durant un any de 10 alumnes i 2 persones que formaran l’equip directiu i docent.

El taller ‘Millorem i creixem’, dirigit exclusivament a dones, tindrà un únic itinerari al voltant de la interpretació i l’educació ambiental. L'alumnat obtindrà els certificats de professionalitat corresponents en acabar el taller.

Per a poder ser seleccionat com a alumne, cal inscriure’s abans del pròxim divendres 30 de setembre (inclòs) com a demandant d’ocupació en Labora i afegir l’especialitat formativa en la fitxa de demanda. 

Classe teòrica de formació del Taller d'Ocupació

 

Aquest  vídeotutorial s’explica com sol·licitar formar part de l’alumnat d’un taller d’ocupació: http://ow.ly/jJPQ50KVxKu. Les persones interessades també poden posar-se en contacte amb el departament de Foment Local en el Braç Treballador (96 282 36 60).

L’oficina Labora serà l’encarregada de remetre al departament de Foment Local un llistat amb les persones preseleccionades entre les quals es farà la selecció final d’alumnes segons els criteris establerts en les bases reguladores.

A partir de la nota de premsa del Gabinet de Premsa