L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dissabte, 24 de setembre del 2022

L'alumnat del Taller d'Ocupació efectua en el mercat treballs de pintura i mantenimentL'Ajuntament de Tavernes comptant amb la col·laboració de l’alumnat de l’especialitat d’Obra/Pintura del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes IV" ha realitzat diversos treballs de pintura i manteniment a l’interior del Mercat Municipal. 
 
 

Aquest treballs han tingut lloc en el temps que el Mercat Municipal va paralitzar la seua activitat dins de la passada setmana de Festes del Poble per diverses obres de millora entre les quals hi ha aquestes del Taller d'Ocupació.  
Aquest se sumen als realitzats fa uns mesos per l’alumnat de Millorem III, tant a l’interior com a l’exterior de l’edifici, que milloraren la infraestructura de l'edifici. Entre aquests foren l'adequació de la façana amb la reparació del sòcol inferior per a després pintar-lo, així com les portes d’entrada i el mobiliari urbà, mentre es pintaven baranes, passamans, papereres i baixants.
 
Segons la nota del Taller d'Ocupació