L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 13 de setembre del 2022

El carril bici de l'Avinguda de Marjaletes s'has senyalitzat




Els operaris de l'empresa pública "Tragsa" que executa la
via verda “Camí Natural Carcaixent-Platja de Tavernes” en el casc urbà van procedir ahir a senyalitzar el tram de carril bici que discorre per l’Avinguda de Marjaletes, en la vorera que tanca el perímetre urbà de Tavernes.

La construcció de la nova vorera es va realitzar temps enrere i ha estat ara quan s'ha procedit a la senyalització coincidint amb el mateix proces que ha tingut lloc en el tram del Camí la Dula. Aquest tram servirà d'unió amb el tram previst a la vora del Vaca, per l'Avinguda Corts Valencianes, i el tram ja acabat i en us dels Sequers, que enllaça ja a l'eixida de Tavernes amb el del Camí la Dula.

 

Cal indicar que aquesta vorera  és la primera fase del projecte global publicat per l'Ajuntament i que es completarà amb una segona fase dins del Pla d'Inversions de la Diputació 2022-2023, per habilitar un passeig-bulevard  amb amplada de 5 metres al costat del carril ciclovianant.

Segons el projecte, la construcció d'aquesta segona fase (que hem ombrejat en groc clar en la imatge següent) tindrà una amplada de 5 metres i coincidirà amb l’espai que ocupa el col·lector ja construït en el subsòl, sobre el qual l'Ajuntament ja va constituir la servitud d’aqüeducte.

 

Després de procedir a l’expropiació de terrenys, la previsió és construir una vorera ampla amb una zona enjardinada com a separació del carril-bici, al temps que s’instal·larà nou mobiliari i nou enllumenat. A l’extrem d’aquesta nova vorera es plantarà una segona filera d’arbres, d’espècies compatibles i sense problemes d’arrels, amb la qual cosa al final hi haurà una doble quantitat dels arbres en mal estat que s'hagueren d'arrancar en fer la vorera.

Elaboració pròpia