L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 15 de setembre del 2022

Festival de Corals de les Festes Majors 2022: els vídeos


Ahir va tindre lloc el tradicional Festival de Coral del poble a la Casa de la Cultura que va comptar amb la participació del Cor de Cambra "Quinze de març", la Coral Marinyén i l'Escola d'Adults Bolomor, a l'auditori de la Casa de la Cultura que presentava una bona presència d'afeccionats i de membres del consistori valler.

 
L'acte va estar presentat pel president de la Coral Marinyén, Francesc Bosca, que després de recordar les dificultats dels darrers anys va destacar l’alt nivell que ha assolit la musica coral a Tavernes i això feia que molta gent s’acostara a conèixer el cant coral, amb la qual cosa es revitalitzarien els grups. 
 
 
 
 

 

Les interpretacions com sempre foren excel·lents per part dels grups participants, iniciades pel Cor de Cambra "Quinze de Març", que van  entusiasmar els assistents per la qualitat de les veus.

 





 

 Tot seguit, el Cor Bolomor, acompanyat de guitarres, que interpretaren cançons entre elles “Cantares” del disc  ’homenatge de Serrat a Antonio Machado, amb una bona acollida dels presents. Per la seua banda la Coral Marinyén va interpretar temes tan populars com "El reloj" de Roberto Cantoral i dues cançons del grup "Abba",  “Mamma mia” i “Fernando” acompanyades al piano. 

 

 




 

 

 Al final i sense haver-la assajada abans, les corals interpretaren "La Barraca", popular vallera d'Antonio Chover.

 

Els components de les corals acabaren la jornada amb un sopar de germanor al passeig 

 

 Elaboració pròpia