L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 897
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.012

dijous, 15 de setembre del 2022

Tavernes homenatja als nostres majors i els ofereix una paella gegant al pavelló multiusos


Tavernes homenatja als seus majors el dia d'avui en un acte que s'està celebrant en aquest moments i que té una ampla tradició en les Festes del Poble: la paella que tots els anys s'elabora dedicada a la gent gran en la zona del  pavelló multiusos de la zona de Vergeret.
 
 
 

La paella ha estat cuinada per Galbis i els assistents a partir de les 12’30 hores han pogut accedir al recinte esportiu i han anat ocupant els sobre 1.000 seients i taules que al llarg del mati i darrers dies han preparat la brigada municipal, amb una bona organització i un gran treball. Sobre les 13:30 hores s’han repartit les racions de paella a ja uns assistents que omplien de gom a gom el recinte.
 
 
 

L'acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Sergi González, el primer tinent alcalde i candidat de Compromís, Josep Llácer, i membres de la corporació municipal, aixi com d’altres veïns que s’hi acosten per presenciar l’espectacle de cuinar aquesta paella gegant i tot el procés que comporta.
 
 
 

La paella ha estat cuinada a l’estil tradicional, amb pollastre, conill i no han faltat ni els caragols, i presentava un molt bon aspecte i cridava l’atenció per la molt bona pinta que oferia i també pel resultat (sabor, punt de cocció...) que segons alguns comentaris que hem escoltat dels presents està excel·lent.

 


Com a final de festa,  l’actuació de José David així com de Fran, el monitor de ball de la gent major, amb distints balls d'exhibició on han participat alumnes grans i menuts.
 
  
Elaboració pròpia