L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 26 de setembre del 2022

La Conselleria d'Educació adjudica 2'8 milions per a obres de reforma i millora del CEIP Magraner

 

La Conselleria d'Educació ha efectuat una nova adjudicació del Pla Edificant de construcció i millora de centres  per valor de 72,5 milions d'euros i que afecta 16 centres educatius valencians. Entre els centres incloses en aquesta nova adjudicació es troba el CEIP Magraner de Tavernes, al qual se li ha assignat una dotació de 2'8 milions per  les obres de millora que ja publicarem en un anterior article.

El CEIP Magraner està inclós en la segona fase del Pla Edificant a Tavernes i l'adjudicació de 2'8 milions d'euros serviria per executar la habilitació d’un menjador per a 90 alumnes, una sala d’usos múltiples, l'aula per educació especial i aules de reforç a primària, així com també  un gimnàs integrat a l’espai cobert de la pista esportiva i espais auxiliars en els vestidors. Les previsions d’instal·lacions es completen amb una biblioteca i els despatx de la direcció i cap d’estudi.

Cal destacar que el Pla Edificant contempla diverses actuacions en tots els centres públics de Tavernes d'educació primària a Tavernes. Així a més dels 2'8 milions anunciats ara per al CEIP Magraner, tal com ja hem publicat en altres ocasions el Pla Edificant contempla obres al Divina Aurora (3 milions),  el Sant Miquel (4,5 milions) i Alfàndec (0'8 milions)-
 
En el cas de centres de secundària, és a dir els instituts, està anunciada la nova construcció de l'IES Jaume el Just, que serà demolit i construït de nou, amb una inversió d'11 milions d'euros.
 
 
 
Cal recordar també que en l'anterior adjudicació de fons de la Conselleria d'Educació i dins de la segona fase del Pla Edificant es van adjudicar els fons per a les obres del CEIP Valldigna, de Simat, l'escoleta Migdia de Barx i el CEIP Jaume II el Just de Benifairó (foto superior), amb actuacions que milloraran, reformaran o ampliaran els centres.
 
 
Elaboració pròpia