L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de juliol del 2014

Un nou incendi presumptament provocat es declara en el camí del Tol·lo.


 
Aquesta vesprada s’ha declarat un nou incendi en la zona del Camí del Tol·lo, un incendi que a hores d’ara sembla estar ja controlat però que ha necessitat d’un fort desplegament d’efectius de les forces de seguretat. 
 
El foc ha afectat, com es poden vore a les fotografies, centenars de metres a ambdós costats del Vaca, i ha calgut la intervenció de dos camions de bombers, un de protecció civil de Tavernes, una avioneta, dos patrulles de la Policia Local de Tavernes, una patrulla de la Guardia Civil i estava avisada una brigida forestal que es dirigia al lloc i suposem quedara com a força de retén per impedir revifaments del foc. 
 

Seria el tercer en pocs dies, almenys que nosaltres tenim constància. Sembla ser que tenim algun piròman desficiós que no troba altra distracció que encendre foc a canyars, sense pensar que darrere qualsevol foc hi ha una afecció als horts veïns i al treball de molts propietaris, i suposa una despesa en mitjans materials i humans que ix de les butxaques dels contribuent. 
 

En casos així, cal la col·laboració ciutadana, i sobre tot la dels propietaris d’eixos llocs, que estiguen més atents que mai i donen avís davant qualsevol individu que vegen i coneguen no siga propietari de la zona.  Val de vegades més pecar en excés que deixar passar alguna cosa per insignificant que ens parega (un vehicle, una persona...) que pot dur a identificar l'autor.
-