L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de juliol del 2014

Un total de 110 persones participen en els tallers de conversa d'angles organitzats per la regidoria de Foment




La regidoria de Foment de Tavernes, que dirigeix Josep Llácer, ha posat en funcionament un conjunt de tallers de conversa en anglés a diferents nivells, que compten amb la participació de 110 persones

El regidor de Compromis, Josep Llácer, ha expressat la satisfacció personal i de l’Ajuntament “per l’èxit de participació i de resposta, que ens ha dut a organitzar 10 grups de conversa en una activitat totalment gratuïta”
 
En paraules del regidor, l’àrea de Foment de Tavernes “havia localitzat la necessitat del aprenentatge d’altres idiomes. Sabem que el domini d’altres llengües obri portes a les persones que aspiren a un lloc de treball i com que entre els objectius del departament de Foment està l’assessorament en la recerca d’ocupació, varem plantejar la creació d’aquest taller de conversa en anglés, que ha tingut una ampla resposta”. 
 
 
Una vegada acabat el procés d’inscripció i proves de nivell, es van organitzar un total de 10 grups, que atenen els nivells des de A0 fins el nivell B2, amb un total de 110 persones inscrites i un llistat d’espera per cobrir possibles baixes durant el curs. El regidor ha destacat que “hi ha una bona participació activa, i 83 persones participen amb total assiduïtat, una xifra que suposa un percentatge mínim del 75 % i més superior segons quins nivells”.

Josep LLácer ha explicat que posteriorment a l’inici del curs, s’ha estat convocant a la gent en llistat d’espera per a fer la prova de nivell i suplir algunes baixes que s’han produït en alguns grups. “És significatiu el grau d’acceptació que ha tingut aquesta iniciativa que, sobre haver cridat ja alguns aspirants, tenim encara actualment en llistat d’espera a 49 persones”.

El regidor responsable de l’Àrea de Foment de Tavernes ha destacat que les classes funcionen amb total normalitat i el grau de satisfacció, tant de l’usuari, com dels professors i del departament de Foment es màxima.
-