L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 31 de juliol del 2014

Cartes a La Cotorra de la Vall

Hola, us agrairia que publicareu aquesta carta. Sóc Ximo Almiñana, veí de la platja d'aquesta localitat. Tot el que escric és demostrable. A més, tinc vàries sol·licituds adreçades a l'Ajuntament sense resposta o del tot inadequada.
 
Si es té la sort de  viure al costat d'un dipòsit de contenidors el relat diari és, més o menys, el següent. Cap a les 00:00 o més tard el camió del fem arreplega els residus sòlids.  Cap a les 2:00 el restaurant del costat aboca les deixalles de vidre i altres. A les 5:30 un primer camió arreplega el paper i cartró. Cap a les 8:00 un altre arreplega el plàstic. Afortunadament hui no toca vidre. Al llarg del dia com no hi ha control ni horari per a dipositar residus, tothom, el personal de neteja de l'ajuntament, els porters de les finques,... ho fa quan millor els ve sense respectar ni hores de descans,ni olors. Cap a les 21:00 el supermercat d'enfront aboca també. I a les 00:00 tornem a començar.
 
El panorama que descric es troba a l'avinguda La Marina a l'altura de la Tourist Info, és a dir a l'entrada de la platja. He sol·licitat audiència a l'alcalde sense resposta. Altre tema és el criteri arbritari, si n'hi ha, a l'hora de situar els contenidors ja que a preguntes meues o bé no m'han contestat o bé les respostes són incoherentes.
 
Gràcies. Atentament.
 
Ximo Almiñana
Avda. La Marina, 4, A, 2
 
 
- Recordem  que les cartes que ens remeteu s'han de signar amb nom i cognoms reals, el domicili i enviar-nos una fotocopia del DNI o document equivalent.
 
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quanta rao tens. La ubicacio i nombre dels contenidors de la platja es una cosa que cal millorar i molt.
Densa que es va canviar la avinguda i no es va pensar en un lloc adient per a ells, que son una molestia i un problema.