L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 20 de juliol del 2014

Xé Congrés del Bloc Jove a Tavernes


Intervenció de l'alcalde Jordi Joan al congrés
Ahir es va celebrar a la platja de Tavernes (saló Mediterrani) la primera jornada del “X Congrés del Bloc Jove”, on va resultar elegit Quique Castelló com a secretari del joves del Bloc-Compromís. 

La jornada inaugural del congres va comptar amb la intervenció de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i així mateix es van escoltar les salutacions i presència de joves de formacions d’altres partits de l’Estat (la Chunta, Partit Socialista de Mallorca, joves de Bildu, joves de diversos partits catalans i gallecs...) 

Un congrés que va fer una aposta decidida per els joves com a protagonistes dels canvis socials que proposa Bloc-Compromís. 
 
Enric Morera reposa forces en el dinar al "Mediterrani"
El tancament del Congrés va ser a càrrec dels diputats, Fran Ferri, el sindic del Bloc-Compromís Enric Morera i de l’eurodiputat Jordi Sebastià i com no, el recent elegit secretari dels joves, Quique Castelló.

Jordi Sebastià en la seua intervenció va informar als joves d’aquelles comissions on participa al parlament europeu: agricultura, drets de la dona, del Magrib i la comissió de relacions amb Xile, i va remarcar que el seu treball es farà sempre pensant en la gent jove del País Valencia, la seua problemàtica i les seues aspiracions. 

Enric Morera va destacar el paper dels joves i com “necessitem els joves per als temps que venen. Un temps de molta responsabilitat i de buscar solucions per una part important de la nostra ciutadania” i va anunciar a setembre la convocatòria d’una conferencia que informe de quines són les solucions que cal donar a la gent del país.

Quique Castelló, nou secretari general dels joves, va cloure les intervencions destacant que ha format un equip de joves “de nord a sud” per vertebrar el país, les comarques i sumar en el projecte de Compromís, amb dignitat del nostre futur .
-