L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 17 de juliol del 2014

ACTUALITZADA: La Policia Local efectua un operatiu especial la nit de dissabte a diumenge per atallar el botelló, sorolls i actuacions vandàliques. L’actuació es tanca amb botelles i diversos estupefaents incautats.


El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, de Compromís, ha informat que va haver un operatiu especial el passat cap de setmana per efectuar controls en zones com l’aparcament de Padur, l’antic cine, Avinguda de la Marina, entrada a la platja i fins i tot en les zones d’arena properes a quiosquets.

El regidor ha explicat que “les actuacions tenien com a objectiu evitar molèsties als veïns i eradicar practiques com el botelló. Els efectius policials s’han incautat de beguda alcohòlica, alguna amb precinte, i s’ha advertit de la prohibició de música a fort volum en base a l’ordenança municipal”. 

 
L’operatiu ha actuat amb caràcter preventiu per evitar conductes temeràries en conductors, i fins i tot es va interceptar un vehicle amb diligències per conducció temerària i alcoholèmia positiva en el conductor.

La Policia Local va efectuar controls de l’horari de tancament i soroll dels quiosquets, efectuada personalment pel cap de la policía, sense cap incidència al respecto. El regidor ha explicat que “s’ha constatat un volum correcte, però en estar a l’aire lliure i segons bufa el vent, la música s’escolta més lluny, fins i tot pot donar la sensació de que se sent més fort lluny del quiosquet que estant en ell”. Com a nota positiva, al llarg de la nit els agents no van intervindre en cap baralla o agressió, ni ha hagut cap enfrontament amb les patrulles policials. 

Evarist Sansaloni, de Compromís, ha indicat que la Policia Local “durà endavant els controls i seguiment de les activitats amb l’objectiu d’eradicar el botelló, els sorolls, i les actuacions vandàliques i totes aquelles que impliquen comportaments incívics. Els agents estan al servei dels ciutadans i amb l’objectiu de fer compatible l’oci i els descans dels nostres residents a la platja i al casc urbà”.


Botelles i substàncies incautades en el control
 
Resultats dels controls de vehicles i persones durant l’operatiu especial:


48 vehicles controlats
18 persones identificades
75 botelles d’alcohol incautades
  3 denuncies per ITV caducada
  1 denuncia per alcoholèmia positiva amb immobilització de vehicle
  1 acta denuncia 1/92 protecció seguretat ciutadana: consum marihuana
  1 acta denuncia 1/92 protecció seguretat ciutadana: possessió speed (0,3 grs)
  1 acta denuncia 1/92 protecció seguretat ciutadana: possessió marihuana (5 grs i speed 0,6 grs)
 2 borses amb marihuana abandonades a la zona del parking padur
 1 bat de beisbol incautat (susceptible de ser utilizat com a arma en zona oci)
Cap actuació per baralles o agressions, ni cap enfrontament amb les patrulles policials



Nota publicada a les 00:17 i actualitzada a les 12:16
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe, açò ho ha vist Manolete. On està la inseguretat? Ell sí que dona inseguretat sí.
Si torna, de segur que es posa set o uit escoltes al seu servici, que por ne té un muntó.

Anònim ha dit...

Cotorreta un poco excesivo tampoco esto no es magaluf es que si no estés festes que hi haura controls en todo el pueblo