L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 20 de juliol del 2014

La gent s'ho passa d'allò més bé amb la Ventolin's Band


Una vegada més la "Ventolin's Band", el grup d'adults músics de la SIUM de Tavernes, s'ha posat dins de la butxaca els assistents al concert que ha oferit aquesta vesprada en l'Avinguda de la Marina de la platja.


Per un costat els afeccionas que hi havien acudit a escoltar el concert, per un altre els passejants per l'Avinguda que s'apropaven i es quedaven a escoltar, com també alguns veïns de les finques que, han romás al voltant dels musics, i en alguns moments els han animat i fins i tot han repetit "tatarejant" les peces musical, i com no en veu alta respon els acords de "guapa, guapa, guapa", la tornada de "Tres veces guapa" de Laredo.


I en acabar el concert, amb peces com "La bella y la bestia", "El bueno, el feo y el malo", "No llores por mi Argentina", "La bamba" o "Estranys en la nit", entre altres, es produïa de forma esporàdica la demanda d'un altra, una altra. 

Tot un èxit, i del qual hem de felicitar al director Evarist Sansaloni i als musics adults, que cada dia ho fan millor, i que suposem hauran escoltat alguns dels molt comentaris positius de la gent que escoltava i aplaudia.

Un concert que es tornarà a repetir el pròxim dia 25, festivitat de Sant Jaume, a la mateixa hora i lloc. 
-