L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 de juliol del 2014

L’Ajuntament de Tavernes i el sindicat CC.OO firmen un conveni de col·laboració per efectuar accions formatives.



 
El regidor de Foment de Tavernes, Josep Llácer, de Compromís ha confirmat la firma d’un conveni de col·laboració i l’Ajuntament de Tavernes per treballar conjuntament en camps tan importants com el formatiu i l’assessorament a joves emprenedors.

La firma va tindre lloc ahir, actuant l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el propi regidor de Foment com representants de l’Ajuntament. El regidor de Compromís, Josep LLácer, ha assenyalat que “el sindicat CC.OO. efectuarà tasques formatives i d’assessorament al Viver d’Empreses que té muntat l’Ajuntament en el Centre Social del Carrer Gabriel Hernández. Seran cursos de formació continuada i d’actualització i especialització en diversos sectors, però principalment l’industrial i de serveis. Estan dirigits a treballadors en actiu i aturats, i sense distinció de si els interessats si estan o no afiliats al sindicat”.

El responsable de Foment ha remarcat que amb aquest conveni se suma una entitat més a les que col·laboren en el projecte d’emprenedors que du a cap l’àrea de Foment de l’Ajuntament de Tavernes, com ja ho fa per exemple la Universitat Politècnica de València o el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València.

El regidor de Compromís també ha recordat que el sindicat CC.OO. efectua al llarg de l’any acciona formatives a Gandia i Alzira, i a partir d’ara algunes de les que organitzen tindran lloc a Tavernes, amb la qual cosa els participants s’estalviaran el desplaçament.