L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 20 de juliol del 2014

Aclariments de l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, al voltant de la nota de premsa del PP.



El grup municipal de Compromís ens ha remés la següent nota:

Davant la nota de premsa remesa pel Partit Popular, esta alcaldia vol informar:

1- Que el portaveu del grup popular, Manuel Vidal, va gaudir d' una intervenció en el debat de pressupostos de 40 minuts.
2- El regidor d'Hisenda, Víctor Borrás, i el propi alcalde només van intervenir durant 10 minuts.

Per una altra banda, volem manifestar que el Partit Popular feia mesos que disposava de l'esborrany dels pressupostos. Esta alcaldia lamenta que, després d’alguns mesos de reunions entre el govern municipal i el Partit Popular, este partit no haja sigut capaç de presentar cap esmena als pressupostos ni presentar alguna alternativa concreta.

Per tant, un segon torn en el debat de pressupostos no anava a duri res de nou al debat. També cal significar que el reglament dels plens no obliga en cap moment a un segon torn de paraula.

 Jordi Joan
Alcalde de Tavernes de la Valldigna pel grup municipal de Compromís.

-



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt correcte, sr. Alcalde. I si Manuel Vidal vol adormir al personal, que faça com Torró i es compre emisores de tele i de ràdio; així podrá parlar tot el que vulga i que l'escolte qui tinga estòmac.
Tot açò és demagògia barata del pp, ja que no té capacitat de gestió i el que fa és el que millor sap: parlar sense dir res

Anònim ha dit...

Una nota molt aclaridora.
Vull parar esment en el tractament que li ha donat un diari comarcal a la noticia on usa l’expressió “el alcalde se despachó a gusto contra su rival”. Considere que l’expressió ha estat totalment mal usada i dona una imatge que no s’adiu en res a la nota original, que ara he pogut llegir en el blog.
La nota de l’alcaldia "no tira llenya al foc" com es pot pensar llegir el diari, ans el contrari no es correspon en res al sentit de "despachar a gusto" que tots entenem: parlar, opinar, criticar de manera malintencionada d’algu sense pèls a la llengua i sense por a conseqüències. I eixa actuació, no la fa l’alcalde, que simplement lamenta la falta d’esmenes als pressupostos o alternatives concretes, malgrat els dos mesos que confirma van estar negociant.
Un segon punt seria “adivina, adivinanza” de quin partit és l’alcalde. L’alcalde es nacionalista, diu eixe diari. ¿Nacionalista espanyol? ¿nacionalista d’ER? ¿nacionalista d’ultradreta? ¿nacionalista de DV ? ¡A quines coses s’arriben per tal d’amagar el nom de Bloc o Compromís, que no s’esmenta i sí tres vegades el PP.
Res nou davall el Sol. Una actuació en la línia que vegem de fa temps on l’alcalde de la tercera ciutat no ix mai en cap foto, no apareix el nom de Compromís en les noticies protagonitzades pels regidors d’este partit i menys si són positives. Compromís i el Bloc fa nosa. I això es nota massa en alguns mitjans de comunicació.