L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

divendres, 4 de juliol del 2014

Una més del PP: La justícia europea obliga la Ciutat de la Llum a tornar 265 milions d'euros en subvencions.


El Tribunal General de la Unió Europea va sentenciar ahir dijous que les ajudes que la Generalitat Valenciana va concedir als estudis cinematogràfics de la Ciutat de la Llum, a Alacant, són il·legals i han de ser recuperats.

La sentència dona la raó a la Comissió Europea i desestima els recursos d'Espanya, de la Ciutat de la Llum i de l'empresa pública Sociedad Proyectos Temáticos de la Comunidad Valenciana (SPTCV).

Per tant, la Generalitat ha de recuperar els 265 milions d'euros que li va concedir a la Ciutat de la Llum en els darrers anys. La Comissió Europea en el 2012 ja va demanar el reemborsament de les subvencions en considerar que cap inversor privat hauria acceptat invertir al centre audiovisual en els termes que ho va fer la Generalitat valenciana i que el finançament públic distorsiona la competència entre els estudis de cinema europeus.

La Ciutat de la Llum és un complex audiovisual d'oci d'11.000 metres quadrats situat a Aigua Amarga, Alacant. Entre d'altres, conté platós de rodatge, magatzems i tallers de construcció de decorats i tres edificis dedicats a la producció i al món cinematogràfic.
-