L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 19 de juliol del 2014

Les falles de Tavernes celebren avui dissabte el "Mig Any Faller"



La Federació de Falles de Tavernes, i per extensió les falles de la nostra ciutat, celebren avui el “Mig Any Faller”  en la platja, amb la qual cosa ompliran els carrers de música i seran un atractiu i reclam turístic de la nostra ciutat.


La programació anunciada és la següent:


08,30h   Eixida desperta ( la xaranga anirà davant)
10,00h   Esmorzar
11,30h   Campionat de Truc (hora aproximada)
17,30h  Concentració de les falles al Cinema Olimpo, amb ordre de col.locació segons seran les presentacions del 2015.
18,00h  Eixida de las cercavil·la (la xaranga enmig mig fins casa Panadero, davant fins a Aquarium i de nou enmig fins la falleta ). Cada parada serà de 10-15min.
20:30h   Crema de la falla, en l’entrada de la platja
22,00h   Sopar
24,00h   Fi de festa

Visita al taller de la falla
 
Fa uns dies la fallera major, Empar Maians, acompanyada del president de la Federació, Ximo Felis, van visitar el taller “Fem una falla” que organitza l’Ajuntament en el Cinema Olimpo i van poder observar i gaudir del treball de la vintena de xiquets que hi participen sota la direcció de l’artista faller local Bernat Roman.Un moment de la visita l'arreplega la fotografia  que il·lustra la notícia.

El treball es plasmarà en la falla que cremarà aquest Mig Any Faller el dissabte a les 20’30 hores en l’entrada de la platja, al costat de la popular “barca” que dona la benvinguda als nostres visitants. 
-