L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 19 de juliol del 2014

El Club de la Lectura de Tavernes tanca el curs escolar amb una tertulia amb Sico Fons


  
El "Club de la Lectura" de la Biblioteca Municipal de Tavernes ha celebrat la cloenda del curs amb un sopar de germanor en la plaça de la Casa de la Cultura. Una trentena de persones participaren en la vetlada que va tindre com a protagonista l’escriptor valler Sico Fons i la seua novel·la “Garbí de Malfiar, de trobador a joglar” d’Edicions La Xara. 

Després d’un animat sopar “a la fresca”, on els assistents compartiren coques i dolços i gelats que ells mateix havien preparat, començà la xerrada sobre l’obra esmentada, introduïda per la professora Rosa Magraner i amb la presència de Sico Fons, l’autor, i d’Eladi Mainar, l’editor. 
 

Cadascú va dir la seua opinió i valoració d’una obra que ens transporta a la Valldigna i València del segle XVII, després de l’expulsió dels moriscos. L’autor afirma que s’havia divertit molt durant l’escriptura i contestà les preguntes dels lectors sobre diversos aspectes del relat, que compta amb molts ingredients, cas de l’amor, la intriga, el crim, aventura, paisatges molt ben descrits en una ambientació i una trama barroca amb un final feliç. 

Al final de l’acte, la professora Asun Company va llegir el seu poema “Igualtat”, guanyador d’un premi de la Nau Gran de la Universitat de València, i que tracta sobre els drets de les persones majors. Tots els participants van quedar emplaçats per tornar a reprendre l’activitat a partir de setembre. 
 

Al llarg del curs, el Club de Lectura s’ha reunit tots els darrers dijous de cada mes per parlar, dialogar i canviar impressions sobre la lectura que es compartia al mes. Al final de cada sessió la bibliotecària proposava la propera lectura.
-