L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 de juliol del 2014

Un nou reves judicial per al PP valencià, i milions a pagar per tots els valencians



El exconseller Vela, en les Corts Valencianes
Compromís ha informat de la resolució de la sala contenciós administrativa del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià que anul·la la resolució de la conselleria d'Hisenda de l'any 2012 per la qual reduïa la jornada i de manera proporcional les retribucions dels funcionaris interins al servei de la Generalitat. 

La sentencia facilitada per Compromís sobre el conegut com 'Decret Vela' (nom de l'aleshores conseller d'Hisenda José Manuel Vela) es un nou “varapalo” al PP en dir-li que el decret vulnera els drets fonamentals dels treballadors i el principi d'igualtat de tractament en el desenvolupament de les funcions públiques. 

I allò que es més important per als funcionaris interins: La sentència ordena restablir el dret que s'ha vulnerat i reconeix el dret dels recurrents a percebre les quantitats que han deixat de rebre. Segons Compromís “'les estimacions dels pagaments a abonar és complicada de fer de manera immediata però és evident que seran molts milions, més els interessos de demora, els que haurà d'abonar ara l'administració autonòmica valenciana”

I tot això perquè el PP, com ha recordat Compromís, no va voler fer cas fins i tot a senteències dels tribunals europeus i va persistir en el seues pretensions, cosa que ara se li torna en contra.

Per tant, un nou revés judicial a l'acció del govern del PP i que una vegada més es veu com a la falta d'interès en solucionar els problemes, se suma la voluntat de crear-ne de nous. “Se'ls va advertir de la il·legalitat d'aquest decret i seguiren endavant. El senyor Vela hauria d'assumir personalment les conseqüències d'aquesta sentència, perquè sabia perfectament que era il·legal el que estava fent” ha manifestat Compromís.
-
-