L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de juliol del 2014

Balanç de la III Fira Solidària del Llibre d’Ocasió



Càritas Interparroquial considera que ha estat un gran èxit i ha tingut una elevada assistència la III Fira Solidària del Llibre d’Ocasió en haver aconseguit una recaptació de 1.646 euros.

La nota oficial de l’entitat diu: 

En moments com els que actualment estem vivint, on la desigualtat social cada vegada és més greu i els camins per accedir a un treball digne i estable són cada vegada més difícils , en moments com aquestos on l’aïllament individualista i la mancança de valors posa en perill la persona. Càritas lluita i treballa per construir camins d’esperança que facen realitat un nou model d’economia i de societat, un model que done testimoniatge de que entre tots podem aconseguir millorar el món”.

Aquesta és la finalitat de moure a la participació ciutadana mitjançant la III Fira Solidària del Llibre d’Ocasió on un nombrós grup de voluntaris hem estat bolcats els dies 24, 25, 26 i 27 de juliol en la XX Fira de Sant Jaume de Productes Valencians.

Un any més ens sentim orgullosos de la participació de tots els ciutadans de Tavernes així com tots aquells que comparteixen les seues vacances amb nosaltres. Des de Càritas agraïm la participació de tots, tant els que han comprat llibres com els que ens han portat, agraïm als organitzadors de la Mostra, a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis, als mitjans de comunicació que una vegada més divulguen les nostres accions i projectes i com no a Juli, que el seu benfer , ens ha animat contant contes, cantant cançons i donant més ambient al nostre estant de manera altruista.

Moltes gràcies a tots !

1 comentari:

Anònim ha dit...

I Manolo el del Bombo, ja no el vegem per a res, sera que te vergonya d'eixir de casa despres de tot el que ha fet MAL en el poble.