L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 9 de juliol del 2014

PLENARI JULIOL 2014: El consistori aprova la proposta de l’alcalde Jordi Joan i designa el jurat que nomenarà el futur Cronista Oficial de la ciutat.


Aprovat per unanimitat

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, del grup Compromís, va proposar en el plenari de dilluns la relació de membres que formaran el jurat encarregat de designar el Cronista Oficial de la ciutat. El Reglament de Cronista Oficial que ha estat aprovat en la present legislatura a proposta de l’alcaldia determina que seran “persones de reconegut prestigi professional en l’àmbit cultural” les que designen la persona que es presentarà al plenari per al seu nomenament.

Jordi Joan, alcalde de Tavernes pel grup municipal de Compromís, en un comunicat posterior ha destacat que la manera d'elecció que s'ha triat per designat el Cronista Oficial, amb una ampla participació d'estaments i entitats locals “mai no s’havia fet. Hem iniciat un procés obert, on tots els ciutadans i ciutadanes que es consideren preparats per fer eixa tasca tan rellevant han pogut presentar la seua candidatura”.

L’alcalde ha destacat que “dins de la voluntat de transparència i participació que du a cap aquesta alcaldia, s'ha considerat que una part del jurat estiguera designada directament pel partits del consistori, hi ha també una proposta d'alcaldia per designar dos membres que ha d'acceptar el plenari, i a més altres dos membres designats per la Junta de Govern de l’Associació de Cronistes Oficials del Regne de Valencia”.


El jurat per tant ha quedat format per nou persones, entre les quals hi ha l’alcalde president, dos membres de l’Associació de Cronistes Oficials,  dos persones designades pel ple a proposta de l’alcaldia, un representant per cadascun dels partits politics amb representació al consistori i com a secretari el de la corporació.

Tal com es va indicar en la sessió, i va ser aprovat per unanimitat, el jurat estarà format per

President: Alcalde president Jordi Joan

Membres designats per Cronistes Oficials: Francisco Momblanch García i Josep Lluís Doménech Zornosa

Persones designats pel ple a proposta de l’alcaldia: Miguel Andrada Vercher  i Antoni Francesc Grau Escrihuela

Designat pel PP: Joaquin Mifsud Almiñana
Designat per Compromís: Enric Martí Escrihuela
Designat pel PSOE: Josep Enric Pons Grau

Secretari: el de la corporació municipal.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dos de l'alcaldia i un del Bloc entre cinc: tongo.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No t'han enterat.

Els membres que proposa l'alcaldia són membres consensuats entre tots els partits, per això els vota el ple i el recorde que els va votar per unanimitat.

Això de "proposats per l'alcaldia" es terminologia legal perquè es l'alcaldia sempre qui proposa. Es l'alcaldia qui ha proposat tambe el membre designat pel PP i pel PSOE.

De tota manera, com en el poble ens coneixem tots, no cal que et diga quin partit deu haver proposat a Miguel Andrada Vercher, una excel·lent persona per cert, i suposem que a Antoni Grau Ëscrihuela, exsecretari local del PSOE, serà la persona de consens entre PSOE i Compromís.

Per tant, i t'ho repetim: no t'has enterat.