L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 de juliol del 2014

La Fistula VAllkànica anima el porrat del Clot de la Font


Ahir Tavernes i la Valldigna va celebrar el porrat del Clot de la Font. Bon ambient i bona presencia de la gent al llarg de la jornada, molta de la qual va romandre al paratge per escoltar el grup valler la Fístula Vallkànica. Una actuació que va agradar molt als assistents i amb un decorat de fons com podeu veure a les fotografies de natura i bon estar.

La jornada en el Clot de la Font ha estat animada i cal destacar la presència dels dos grups muntanyencs de la Valldigna, el Centre Excursionista i el Grup de Muntanya, oferint informació sobre els nostres paratges i encants naturals i productes de la terra, al costat d'altres paradetes que oferien els productes tipics del porrat.


Un any més hem conservat la tradició. Els veïns i veïnes de Tavernes, Benifairó i Simat han gaudit de la mitjà jornada festiva i... ¡fins l'any vinent! o potser millor fins Sant Llorenç, el 10 d'agost, el segon porrat tradicional que se celebra a Tavernes.
-