L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 de juliol del 2014

Seguretat Ciutadana considera un exit que de 100 proves d'alcoholèmia de la la policia local només una siga positiva.



 
El regidor de Compromís i responsable de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha confirmat que la primera setmana de la campanya de control d’alcoholèmia de la Policia Local s'ha tancat amb 100 proves efectuades i un sol cas de positiu.

Evarist Sansaloni ha efectuat el balanç de la primera setmana de la “Campanya de control d’alcoholemia”, i després d'aquest resultat considera que "és molt positiu i dóna a entendre que els conductors són conscients de la importància d’estar en el millor estat físic quan condueixen pel perill que pot comportar”.

El regidor de Compromís ha informat que la policia local de Tavernes continuarà al llarg dels mesos d'estiu amb els controls esporàdics dels conductors “pel bé de tots els ciutadans. Queda molt estiu per davant i els agents seguirán efectuant les tasques amb la mateixa intensitat i professionalitat que demostren dia a dia”.
Sansaloni ha informat també que el passat cap de setmana la policia local ha continuat treballant en el control de les zones d’oci, seguiment d'horaris, control del botelló i dels sorolls. “S’han atés els requeriments dels ciutadants i s’han fet incautacions de diverses botelles d’alcohol. Cal assenyalar que no va hi haver botelló en el parquing de Padur i quan al control d’horaris, tots els quiosquets van tancar a l’hora estipulada. La policia va estar controlant la zona fins les 5.35 hores”.

El regidor responsable de Seguretat Ciutadana ha admés que sol haver concentració de gent jove al voltant de la zona anomenada Padur, però que no té res a veure amb els establiments que funcionen en eixa zona. També ha recordat que l’ordre públic és una competència de la Guardia Civil, encara que compte amb recolzament de la Policia Local.