L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 7 de juny del 2012

Tavernes en el centre del bàsquet jovenil espanyol: desenes de joves participaran en el Summer Training Camp 2012



 Ahir es va presentar el "SUMMER TRAINING CAMP 2012" en el saló de plenaris municipal, una activitat esportiva que s’organitza a nivel nacional, i que per primera vegada es desenvolupa a la nostra ciutat entre el 26 i el 30 de juny.

Tal com es va informar ahir, el Summer Training Camp, és un camp d’aprenentatge que es desenvolupa dirigit a joves entre 7 i 17 anys que arribaran a la nostra ciutat de tot l’Estat Espanyol. Aquest camp té una gran incidencia en el món del básquet nacional, i bona prova d’això és que podem trobar informació en les pàgines web de la Federació Espanyola, la Valencia i de l’organització del “Ros Casares” que s’organitza de la part técnica.

L’alcalde, Jordi Joan, incidia precisament en aquest aspecte quan deia en la presentació que no calia fer grans inversions per a promocionar Tavernes a nivel estatal si es tenen ganes de treballar i planificar bé les coses, i remarcava que precisament la promoció de Tavernes en aquest cas és doble, per un costat la esportiva i per l’altra la turística. Jordi Joan assenyalava que el dia de la família, seran molts pares i mares arribats de tota Espanya qui coneixeran Tavernes i la nostra platja, perquè precisament moltes de les activitats del dia es faran allí.

La participació de l’Ajuntament ha suposat una inversió de 2.000 euros, a carrec de les partides d’Esport i Turisme. El govern municipal, i en especial la regidoria d’Esports, des del primer moment s’han posat a disposició del Club de Bàsquet Tavernes perquè aquest esdeveniment siga tot un èxit.

L'acte de presentació va comptar amb la presència de l'alcalde president, Jordi Joan, la regidora de Turisme, Carmen Canet, el regidor d’Esports, Josep Llàcer, el presidente del club de basquet de Tavernes, Jordi Navarro i representants del cos tècnic del "Ros Casares", Antonio Sánchez i el coordinador del STC, Abili Muñoz.

Enllaços:
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

La imaginació al poder i més encara si ix ben baratet. Un 10 a la iniciativa de l'Ajuntament i del basquet perquè fa que Tavernes estiga realment en el mapa.

I lamentable que en alguns llocs dels de sempre i que bufen tant - en caldo gelat- deixen que critiquen esta iniciativa, quan el que Tavernes necessita són iniciatives i projectes que es rellancen a l'exterior.

Anònim ha dit...

Lamentablement ROS CASARES ja no patrocina el bàsquet.
Com s'anomena ara este equip?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament, vam llegir fa uns dies que deixava el patrocini. Però si queden unes setmanes o un mes per acabar el contracte, igual no es pot canviar la denominació.
La nota oficial parla de l'equip i dels tècnics del Ros Casares en el Summer Training Camp.

També en la pagina web de la Federació Espanyola parla del Ciudad Ros Casares com a organitzador en col·laboració amb el nostre ajuntament.
Deixem l'enllaç en la noticia.

Anònim ha dit...

Esteu equivocats....el ROS CASARES deixa de tindre equip a la lliga femenina...i es dedicarà únicament a la pedrera...de ahi a que el Ros Casares desapareixca hi ha un mon.

I una xicoteta correcció a la nota...no vindran 800 xiquets i xiquetes...(ojalà)...800 són els que han passat ja per aquest campus que enguany és l'octava edició...i que, després de molt d'esforç per part del CB Tavernes i gràcies al recolzament de les Regidories d'Esport i Turisme, hem conseguit dur-lo ací.

Robinjut ha dit...

Cotorra, a mí també m'ha dit gent del club que en seran uns 150 o 200 xiquets màxim els que acudiran al Campus.
No estaria de més rectificar la notícia dels 800.

També dir que encara que el Campus és a Tavernes, els xiquets no pernoctaran açí.És una llàstima no tenir a la Valldigna cap instalació turística capaç d'albergar cap d'aquests events (ni un alberg, ni càmping) i els xiquets del poble inscrits al Campus vajen fora del poble a dormir (a un alberg, no sé si Piles o Miramar).

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens hem limitat a fer-nos ressó de la nota oficial. La xifra no és nostra.
Hem eliminat la referència del nombre de participants a l'espera de la confirmació oficial que suposem vindrà quan comence l'activitat.

Anònim ha dit...

Si la xifra no es vostra, documenteu-se. Si l'acte és al poble i té a vore amb el club de bàsquet, pregunteu-m'ho.
És fàcil, preguntar i canviar la xifra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No anem a qualificar ni valorar el teu comentari. I més encara el to amb que ho dius. Ja ho faran els lectors. Simplement ens recorda allò de matar el missatger.

¿O siga que cada nota oficial que arriba a les nostres mans després hem d'anar a preguntar i contrastar que es veritat?

Vols dir que quant ens arriba una nota del club amb cartell i partits del cap de setmana següent havíem d'anar a preguntar un a un al president, secretari i entrenador de cada equip?

Vols dir , per exemple, que no havíem d'haver publicat res de la previa de la final autonomica de les xiquetes perquè no vam preguntar al club si la nota que ens havia arribat era certa? Vols dir que no haviem d'haver publicat la foto de les xiquetes perquè igual era un muntantge fals i hauriem d'haver preguntat una a una si eren elles realment?

Pensem que d'ara endavant això té mes fàcil solució i serà menys faena per a nosaltres.

Com que no tenim cap obligació d'informar sobre el basquet, en aquest cas, i pel que cobrem..... Pensem ens entens.

Si ho vols així....