L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 de juny del 2012

Avui finalitza el curs de l’Escola d’Adults “Bolomor” en un acte a la Casa de la Cultura.


Mostra gastronòmica EPA
El professorat i alumnat de l’Escola d’Adults tanca el curs escolar en la Casa de la Cultura i ho fa amb l’actuació del grup de balls de saló i del cor de l’escola. Més de 500 persones estan implicades en aquesta celebració.

L’Escola ha publicat també la seua revista, on podem llegir els escrits guardonats en el certamen literari: “Jocs silenciosos” de Sico Fons, primer premi narrativa; “La temporada de arroz en Tavernes” de Carmen Císcar, primer premi narrativa categoria especial i “Poesies” d’Elena Serra, primer premi poesia.

La regidora d’Educació, Pilar Altur, en aquesta ocasió ha destacat “la valentia dels alumnes de l’Escola, per prendre la iniciativa de formar-se, en una escola on reben també suport emocional, orientació, espais de diversió, noves amistats i recolzament en els moments dificils”.

L’EPA ha desenvolupat cursets de valencià en els nivells elemental, mitjà i superior, d’alfabetització, neolector i educació general bàsica, així com cursos de francès, anglès, graduat de secundària, balls de saló, preparació de les proves d’accés a la universitat per majors de 25 anys i informàtica, entre d’altres.

Al llarg del curs han desenvolupat activitats com una mostra gastronòmica i nit d’albades, el concurs de nadales, les targetes de Nadal dissenyades pels alumnes i la celebració de les Carnestoltes, les falles i el certamen literari, entre d’altres activitats, totes elles amb una ampla participació dels alumnes.

La matrícula del proper curs estarà oberta a partir de la segona setmana de setembre.
-