L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 29 de juny del 2012

Dos estudiants vallers seleccionats per als “Campus científicos de verano”



Dos alumnes amb una nota mitjana d’excel·lent de l’IES Jaume II el Just han superat una prova de coneixements i han estat seleccionats per participar a la 3a edició dels “Campus Científicos de Verano” que organitza la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología i el Ministerio d’Educació, Cultura y Deporte, amb el recolzament de l’Obra Social “la Caixa”. 

Aquest programa té la finalitat de potenciar l’interés dels estudiants de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat per la ciència, la tecnologia i la innovació. Ofereix als jóvens la possibilitat de tindre contacte amb la tasca investigadora en un departament d’una universitat de l’estat. 

Els estudiants que participaran són:

Maria Calvo Asensi, en el projecte “El lenguaje de las células” a la Universidad de Oviedo, al departament de “Servicios científico-técnicos” de l’Àrea de Ciències Mèdiques”.

Alexandre Càmara Pérez, en el projecte “Física de alto voltaje, chispas, rayos y pelos de punta”, a la Universidad del País Vasco, departamento de Física de la materia condensada, Física Aplicada y Física Teórica de la Facultad de Ciencias y Tecnologia.

Assistir als “Campus Científicos de Verano” és una bona oportunitat per ajudar els nostres jóvens a definir les seues preferències i la seua projecció en uns futurs estudis, a més de gaudir durant set dies d’activitats complementàries científico-culturals i d’oci. 

El professorat del centre els dóna l’enhorabona, a Maria i a Alexandre, i els desitja que aprofiten intensament l’estada. I nosaltres ens unim en les felicitacions.
-

2 comentaris:

Mestres d'Alfandec ha dit...

Maria Calvo, des de l'Alfàndec, et volem felicitar ja que eres una part de la nostra existència racional com a centre públic. Per cert , bona estudiant i bona persona.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Enhorabona a ells i als seus preparador, sou el futur que volem i necessitem.