L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 27 de juny del 2012

El govern municipal estableix un servei wi-fi gratuït amb zones de connexió al casc urbà i la platja



La zona urbana situada al voltant de la caseta d’Informació i Turisme de la platja ja disposa de wi-fi. Encara falta senyalitzar el servei per a una millor informació als veïns i turistes, cosa que es farà en el pròxims dies, però el servei és totalment operatiu. De fet, ja hem observat alguns usuaris amb els seus portàtils i mòbils navegant amb el wi-fi ofertat gratuïtament per l’Ajuntament.

La regidora Vanessa Martí és la responsable del govern de dur a cap aquesta millora per a la ciutadania i ara mateix es gestiona la col·locació d’una antena en la zona de platja, a una farola que estarà degudament senyalitzada, que oferirà el servei gratuït en un radi aproximat de 50 metres als usuaris situats a l’arena.

Tal com el govern municipal va anunciar en l’assemblea informativa fa una setmana, la idea es van a instal·lar unes zones wi-fi gratuïtes en distints punts de la platja i casc urbà. El primer instal·lat ha estat el de la platja, i d’ací uns dies començarà la instal·lació en la zona del Parc del Cantalot. A tal efecte, la regidora Vanessa Martí ha comentat que serà el segon lloc per demostrar a la barriada la voluntat del govern municipal d’atendre les seues necessitats i completar el servei públic del parc recent inaugurat, a més d’oferir el servei als estudiants del pròxim IES Valldigna.

En fases successives, s’instal·laran punts wi-fi en la plaça del pavelló municipal, passeig del País Valencià i zona d’Els Sequers, que oferirà el senyals als estudiants de l’IES Jaume II el Just. Segons hem pogut conéixer, la regidora hauria anunciat a l’equip de govern que aquesta instal·lació es farà al llarg de l’estiu i es confia que siga operativa en el mes de setembre.
-

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Si no es lloga a Timofonica, els PPeperos s'enfadaran...

Anònim ha dit...

Ja era hora!! Un deu per la regidora.

Anònim ha dit...

El govern municipal o l'ajuntament?

Crec que cap membre del govern municipal va a a pagar el cost de este bon servei.

Enhorabona per esta iniciativa i, si es posible, que es faça extensiva a mes zones de Tavernes

Anònim ha dit...

Jo soles vaig a dir que aquest projecte ja estava estudiat per l'anterior govern municipal. Pero gracies al nou govern per continuar endavant en el projecte.

Anònim ha dit...

Almenys servirà per a alguna cosa l'oficina de Turisme de la platja, i, el més important, aquest servei no comportarà massa destorb a la tècnica de l'àrea, qui... Bé, millor em calle.

Anònim ha dit...

El govern anterior estudiava molt i prometia molt. I no feia res.
Això ho va prometre en l'any 2007 i en el 2011, 4 anys més, estàvem igual quant a zones wi-fi.

Anònim ha dit...

Esta molt be un gran pas , que tal una zona al mercat municipal,recordar que es un edifici de la gent del poble , on pasa molta gent i amb taules on poder fer us .

Robinjut ha dit...

Molt bé per la iniciativa, cal posar-se a nivell europeu, ja estem al s. XXI. No sé les 4 zones al poble on les han situat, deurien tindre'n tots els espais públics (ajuntament, casa cultura, biblioteca, braç treballador, jubilats, camp esports) i els educatius (instituts, col·legis).
El que cal també és que moga la iniciativa privada, al menys l'hosteleria deuria mirar-s'ho com un valor afegit. Crec que no tenen wi-fi a cap bar ni restaurant del poble ni platja, no és massa costós, però tots tenen cable per a vore el fútbol. Així ens va...

Anònim ha dit...

Tinc entes que eixe projecte el va iniciar el pp el any passat i son unes ajudes de la diputació.
Es correcte?

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja Quin acudit més bo!!!
Ajudes de Diputació...!!! Una més, com la depuradora, la circumval·lació i tants incompliments. D'aquell projecte nunca mas se supo.

No té res a vore una cosa amb l'altra. Açò sembla és nou, i del nou govern.

Estruch ha dit...

Una altra bona acció del govern local davant la crisi, i així hi ha que reconeixer-ho, un dèu.

Anònim ha dit...

Jajajjajajajajajaajajaj projecte del PP amb ajudes de diputació!!! Jajajjajajajajajaajajaj pues no, projecte del nou govern i fet pel nou govern.

Un jubilat ha dit...

Hi ha qui es passa el temps criticant al govern municipal.Si tira endavant un projecte del anterior govern el critiquen perque s'aprofiten i si proposen quelcom nou,el critiquen perque diuen que sols pensen en tonteries.Amb estos del P.P no hi ha qui s'aclarixca.

Miguel ha dit...

Em pareix molt bona idea.

Espere que Netllar i l'ajuntament estiguen correctament registrats davant la CMT (Comissió del Mercat de les Telecomunicacions), així com complir les restriccions que desde aquest organisme s'imposa.

Me passat per allí i malgrat que no funcione (està en proves) pareix ser que les restriccions queden clares.

Però .. jo propose a l'ajuntament (ja ho he fet en varies ocasions) anar més enllà ... hi han solucions per donar cobertura wifi gratuïta i 24 hores als ciutadans per tot el poble i platja (inclòs terme), així com altres funcionalitats tant per a particulars com per a empreses.

Vull pensar que la instal·lació d'aquestos hotspots és l'inici d'un projecte més ambiciós i que dote a la població d'una xarxa de comunicació lliure.

Salutacions