L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 10 de juny del 2012

Les societata musicals ho tenen negre i la Generalitat no paga



Alumnes vallers en un assaig
La Federació de Societats Musicals valencianes (FSMCV) afronta avui diumenge el futur de les entitats en una assemblea general extraordinària convocada pels "impagaments" del Consell, que "no ha abonat ni un euro dels 6,4 milions d'euros assignats el 2011 ". La trobada és a les 10 del matí al centre cultural La Rambleta de València.

Si la setmana passada eren els farmacéutics, ara són les societats musicals les que es queixen de que no els paguen. I a més, la federació ha recordat les "retallades" en un 20,5 % en el finançament de les escoles de música i en altres partides, cosa que ha deixat el finançament en 5,4 milions per al 2012.

I mentrestant, les promeses del conseller de Governació, Serafín Castellano, han quedat en fum, en un no res. Una més que sumar als polítics valencians del PP, i d'ací uns dies Formula 1!. Castellano va afirmar en les Corts Valencianes que la tisorada del 2012 seria solucionada amb una modificació del pressupost per deixar el finançament en els 6,4 milions del 2011. 

La FSMCV informarà de la situació econòmica actual i farà una sèrie de recomanacions per a la gestió, a més d’exposar alternatives de finançament i facilitar informació perquè les societats musicals puguen obtenir crèdits.
-