L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 3 de juny del 2012

L’Agrupament Escolta Valldigna en la campanya “Neteja de la Mediterrània 2012“


  
L’Agrupament Escolta Valldigna ha participat en aquesta campanya, que va néixer el 1995 i des de llavors involucra països que van d’Itàlia a Algèria, de Croàcia a Egipte, de França a Jordània, de Grècia a Israel, de Líban a Malta, de Marroc a Albània, de Palestina a Portugal, de Sèrvia a Montenegro, de Síria a Eslovènia...



L'Agrupament Escolta Valldigna va animar 60 membres de diferents edats, de entre 8 i 17 anys, a més dels monitors i algun pare. Enguany, per primera vegada, ens acompanyaren membres dels agrupaments escoltes de Xàtiva, Gandia i Vilallonga, netejant el tram final de la platja (des de l'última escala en direcció a la platja de Xeraco).

Però no foren els únics, perquè el passat cap de setmana milers de persones voluntàries de diferents països es mobilitzaren per protegir el medi ambient recollint tones de residus de les platges i costes de la Mediterrània, en la campanya internacional “Netegem la Mediterrània” (Clean up the Med, promoguda per Legabiente)

L’objectiu era reforçar el compromís comú per salvaguardar l'entorn natural de la Mediterrània. Per aquest motiu es van netejar les platges i costes de la Mediterrània de deixalles de qualsevol tipus.

Remés per "Agrupament Escolta Valldigna"

I fins i tot la notícia va tindre ressó a Canal 9



-