L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 10 de juny del 2012

El futbol local homenatja a tres veterans futbolistes i aficionats en un partit entre veterans del València i del Tavernes





El partit celebrat divendres entre els veterans del Valencia CF i els del Tavernes UE va servir per retre un homenatge a eixe gran afeccionat que és Salvador Espí, fundador de la Penya Valencianista la Valldigna, i als dos exjugadors del Tavernes de major edat, cas de Salvador Escrihuela (93) i Juan Gandia (91). 

L’acte va resultar molt emotiu i va estar presidit en els actes protocolaris per l’alcalde, Jordi Joan, que va estar acompanyat per diversos regidors del govern municipal. Als homenatjats se’ls va lliurar una placa commemorativa. Amb independència de que estem molt d’acord i aplaudim l’homenatge a les persones que obriren fa quasi 70 anys Tavernes al futbol modern, pensem si no s’hauria pogut ampliar el nombre de persones homenatjades i més quan encara hi ha alguns jugadors d’aquella època que encara hi viuen, posem per exemple el gran defensa que va ser Pascual Martí. 


Del partit poca cosa es pot dir. El resultat final va ser 0-0 i al llarg de l’encontre els canvis foren continus per tal de facilitar la presencia del major nombre de futbolistes veterans. Així per part del Tavernes foren vora quaranta els qui hi xafaren la gespa artificial vallera.
-