L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 de juny del 2012

Tavernes celebrarà l’entreda a l’estiu amb activitats diverses la vesprada i la nit de Sant Joan



 La vesprada i la nit de dissabte 23 de juny es preveuen intenses a la platja de Tavernes, on cada any es concentren milers de visitants a gaudir de les tradicionals fogueres i de l’inici de l’estiu, que preveu la tradicional mullada de peus a la mar.

L’Ajuntament de Tavernes ha preparat de vesprada, a l’Avinguda de la Marina, l’espectacle Batuclown, a les 20:30 hores, una actuació per a tots els públics, encara que especialment va dirigit als més menuts. 

A la nit, el foc serà el protagonista, amb l’espectacle de correfocs, a partir de les 23:00 hores, a càrrec de la colla de dimonis Correcagarneres, que eixirà de la plaça del Bolomor, passarà pel carrer de les Barques, Gebalcobra, Garbí i arribarà a la plaça de la Safor, on serà l’espectacle final. 

Tot seguit, a les 24:00 hores es complirà el ritual tradicional de mullar-se els peus i també començaran les diferents activitats de caire privat que complementaran una de les nits més llargues de l’any.

L’Ajuntament de Tavernes habilitarà un dispositiu especial per a la nit i recomana els veïns i visitants que escalonen l’accés a la platja i les eixides, per a tractar de minimitzar al màxim els embussos de trànsit.
-