L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 15 de juny del 2012

Festa de l'Esport 2012




 La casa de la Cultura va ser el lloc triat per retre un homenatge als millors esportistes de Tavernes en la temporada 2011-2012, així com aquelles persones o entitats que més han destacat per recolzar l’esport valler. (Vore quadre superior. Feu clic damunt per agrandir)



La Festa de l’Esport va estar presidida per l’alcalde, Jordi Joan, i el regidor d’esports Josep Llàcer. Entre els premiats a titol personal Cesar Ferrando (pare), el ciclista Bosch i diversos periodistes de la premsa comarcal, on cal fer ressó als de LEVANTE-EMV, pels seus 25 anys.




En l’aspecte col·lectiu l’equip femeni infantil de bàsquet, campió autonòmic, i als equips senior i m-10 del rugbi que han ascendit a primera autonómica.



A destacar el gran ambient a la Casa de la Cultura de Tavernes . 

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una pregunta la gala de l'esport es solament pels que es practiquen a Tavernes?? Es que hi ha altres esportistes de Tavernes, que estan guanyant trofeos representant a altres pobles, i són d'este poble perque l'esport que practiquen no hi ha Tavernes. Com patinatge, natacio, gimnasia ritmica... etc. Simplement dic que si Tavernes tinguera altres varietats els nostres esportistes no tindrien que anar a Gandia, Alzira i Cullera per fer l'esport que els agrada. I també podria ser reconeguda la seua tasca en eixa gal·la. Simplement ho dic perque aquest dret de practicar un esport que t'agrada siga igualitari per a tots i no ens tingam que desplaçar a altres localitats.