L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 17 de juny del 2012

Empar Talens va omplir la sala de la Biblioteca Municipal per a presentar el seu llibre "Jo sóc aquell que em dic".



La presentació va ser a càrrec de dues persones molt estimades. L’una coneixia totes les intencions de la novel·la  juvenil que s’hi presentava i va tindre paraules llegides que així ho demostraven, alhora que ens parlava d'Empar com a professional i els seus inicis a l'escriptura a la CasaCalba. Era Natalia Sebastià. L'altra era un familiar que llegia fragments mentre Natalia en feia la presentació, amb una bona dicció i veu molt acurada. Una jove de tretze anys que n’estigué a l'altura. Era la seua neboda AndreaTalens. 

L’acte va comptar amb la presencia de l'alcalde, Jordi Joan, la regidora de Cultura, Pilar Altur, i la regidora de Medi Ambient, Vanessa Martí, a més d’un públic molt variat i interessat .

Contava l'autora, Empar, com havia arribat a escriure sobre un tema tan actual com és el robatori d'infants acabats de nàixer per a donar-los a altres famílies i lligar-ho amb la poesia d'Ausiàs March, que sembla té la solució a la trama argumentada per l'autora.

Tot i tindre ja el llibre a la mà, hem de confessar que no l'hem llegit encara, però si tenim noticies que s'ajusta molt a allò que ha de ser una novel·la juvenil i que, com no venint de la mà d’Empar, la història està ben redactada i adaptada al gust i la mentalitat del tipus de lector a que s’adreça, el jovent. Això ens ho confirmava una professora de literatura de l’IES Jaume II el Just. 

Felicitar l'autora i dir-li que la gent d’ací, la de la Cotorra, l’anem a llegir amb molt d'interés. Pep, Pepica, Joan i d'altres, són personatges que esperen la nostra visita. Per cert, el Bar Ferro, encara que situat a València, és un dels protagonistes de la història.

En acabar, un vinet que va resultar molt interessant per la possibilitat d’enraonar, bescanviar experiències després de la presentació a eixa placeta que cada vegada sembla més europea, o si voleu més Àgora grega – ara que se’n parla tant de la cuna de la civilització- en  vore la gent parlant, berenant, a les escalinates de la Casa de la Cultura.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Cotorra per fer-ne una crònica tan acurada de l'esdeveniment.