L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 de juny del 2012

Compromís presentarà un conjunt de preguntes parlamentàries perquè el PP explique “què passa, per què desatén d’una manera tan descarada el pagament de les subvencions a les societats musicals, a tot un sector de la societat.”


Compromís recorda que estem parlant d’una situtaicó que afecta milers i milers de persones implicades, d’un gran pes cultural i social al llarg i ample del nostre territori. “És lamentable i és la realitat que la Federació de Bandes es veu obligada a subscriure un prèstec de 80.000 euros amb una empresa bancària de fora de l’estat, per a afrontar les despeses més urgents de la xarxa d’escoles de formació i les entitats que en formen part; i això implicarà uns elevats interessos, que mermaran encara més els diners disponibles”.

Compromís ha reiterat que les bandes de música són un dels valors culturals més importants que tenim els valencians, i pels quals som més coneguts a l’exterior. Compromís afirma que aquesta formació política sempre ho ha tingut molt clar, i encara que el PP diga que ells també, les seues actuacions desmenteixen aquesta afirmació, i l’actual Consell del seu partit s’ha convertit en un clar perill per a la continuïtat i el nivell professional d’aquesta activitat.

Sembla ser que en això venen a coincidir moltes entitats de la Federació de Bandes, i així el conceller Castellano va ser rebut amb protestes i xiulits en l’assemblea de diumenge on sembla ser que va anar a vendre’ls fum, i a repetir-los per eneagèssima vegada promeses sense cap mena de concreció.

Compromís ha denunciat els incompliments del govern valencià amb el món de les bandes, les promeses fetes a presa i corrents en precampanya, per mirar d’aturar la protesta, promeses de les quals, passades les eleccions, el PP se n’ha oblidat per complet. La lamentable realitat és que, a hores d’ara, el Consell els deu encara 6’4 milions de la subvenció de l’any passat, i que encara no han vist ni un euro dels 5’4 milions pressupostats per a enguany, i estem en juny. 
-