L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 6 de juny del 2012

PLENARI DE JUNY: Per a plorar o riure? L’aprovació de l’ordenança reguladora del servei de la Policia Rural queda sobre la taula després de tres mesos de reunions.


Havia arribat el punt 4t. de l’ordre del dia que havia d’aprovar l’Ordenança Municipal Reguladora del servei de Policia Rural. Sobre el paper, cap problema després que el Consell Agrari haguera informat favorablement la redacció proposada per la regidora d’Agricultura i atés que el tema s’havia tractat sobradament en les reunions del Consell Agrari i les comissions. 

Però el PP va demanar, davant la sorpresa general, que es deixara sobre la taula perquè segons deia el seu regidor, Mario Enguix, havia vist alguna cosa que pensava es podía millorar, i en especial parlava de la redacció de l’amplada dels camins rurals. Per tant, demanava que tornara a comissió i ja es voria en el pròxim ple.

Si hem de fer cas a la cara que va posar la regidora d’Agricultura, Carmen Canet, la cosa no li va fer gens de gràcia. I li va recordar al regidor del PP que en tres mesos que portaven de debat i reunions, el seu partit no havia fet cap aportació ni havia dit res sobre eixe tema particular, i ara en el moment precís de l’aprovació pel plenari venien les propostes i els problemes. 

Els veïns que estàvem en la sala també ens vam quedar “a quadros”. Ningú sabia que això haguera passat abans, que després de tres mesos d’estudis i reunions, i amb el vistiplau del Consell Agrari, es deixarà un tema per aprovar en plenari quan tenia tots els pronunciaments positius en comissions i tutti quantti.

No anem nosaltres a dir que s’aprove una cosa si és susceptible de millorar, però… que  li passe això a un partit que ha sigut govern 16 anys i vol ser govern en un futur, i li passe a un regidor que ha sigut responsable d’Agricultura una legislatura…. Si encara en vorem de més grosses! 
-

1 comentari:

Phytoseido ha dit...

Però el senyor Mario Enguix no està en el Consell Agrari?
Quen no havia vist les modificacions?
O es que no es va prendre ni la molèstia de llegir l'ordenança quan tocava fer-ho?
i ara per el seu minut de glòria s'ha de tornar a portar el punt a un plenari, amb el cost buracràtic que suposarà!!

Cotorra estaria bé que investigares a vore si va votar a favor en el consell agrari.

Vergonya Cavallers Vergonya!